Почетна


Одбележан патронатот на „Браќа Миладиновци“- Царев Двор


Со пригодна свеченост и богата културно уметничка програма на учениците под менторство на нивните наставници, денеска, беше одбележан патронатот на училиштето „Браќа Миладиновци“ во село Царев Двор.

 На свеченоста покрај останатите гости, присуствуваше и градоначалникот на општина Ресен, Живко Гошаревски.]