Почетна


Известување


Почитувани сограѓани, Ве известуваме дека во периодот од 28.02.2020 година до завршување, ќе се изведуваат градежни работи за Реконструкција на улици во градот Ресен, на локацијата улица „Таше Милошевски“ во Ресен