Општина
Ресен

НОВОСТИ

Р Е Ш Е Н И Е за свикување на седница на Совет на Општина Ресен
17 мај 2024
Повеќе
Известување
17 мај 2024
Повеќе
СООПШТЕНИЕ - Општинска изборна комисија
18 април 2024
Повеќе
Р Е Ш Е Н И Е ЗА СВИКУВАЊЕ НА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА РЕСЕН
08 април 2024
Повеќе
Р Е Ш Е Н И Е за свикување на седница на Совет на Општина Ресен
06 март 2024
Повеќе
ПРИЈАВИ
ПРОБЛЕМ

ПРИЕМЕН ДЕН ДЕН ОД 10:00 ДО 13:00