Општина
Ресен

НОВОСТИ

Програма за ПРЕСПАНСКИ ЈАБОЛКОБЕР 2021
23 септември 2021
Повеќе
Р Е Ш Е Н И Е за свикување на 72-та седница
16 септември 2021
Повеќе
Invitation to tender Green Inter E Mobility
13 септември 2021
Повеќе
Известување
09 септември 2021
Повеќе
Јавен повик - обука на туристички водичи
09 септември 2021
Повеќе
ПРИЈАВИ
ПРОБЛЕМ

ПРИЕМЕН ДЕН ДЕН ОД 10:00 ДО 13:00