Општина
Ресен

НОВОСТИ

РЕШЕНИЕ за свикување седница
17 февруари 2021
Повеќе
Јавен Повик
27 јануари 2021
Повеќе
Дополнување дневен ред на 61 – та седница
27 јануари 2021
Повеќе
Јавна анкета за ДУП
26 јануари 2021
Повеќе
РЕШЕНИЕ за свикување седница
25 јануари 2021
Повеќе
ПРИЈАВИ
ПРОБЛЕМ

ПРИЕМЕН ДЕН ДЕН ОД 10:00 ДО 13:00