Ivancho Mariceski

Invitation to tender Green Inter E Mobility

invitation Green Inter-e-Mobility CN1-SO2.1 -SC039 (09-1592-3)   A: b8o3_contractnotice_simp_en b8o4_invit_simp_en.Resen Com system b8o5_itt_simp_en Study for the ITIS and the Communication B: b8f_annexiitorglobal_en Resen com system.doc b8g_annexiiiom_en.doc Resen b8i1_annexvbudgetglobal_en.doc b8o2_contract_simp_en & Special conditions Resen com.system FIF Resen General conditions Resen key experts CV LEF (natural) Resen LEF Private Resen LEF Public Resen C: b8l_admingrid_en.doc REsen b8m2_evalgrid_globa …

Invitation to tender Green Inter E Mobility Read More »

INVITATION TO TENDER FOR Supervision

A: b8a_invit_en resen supervision b8o3_contractnotice_simp_en supervision INSTRUCTIONS TO TENDERERS supervision B: b8d_annexigc_en b8f_annexiitorglobal_en resen supervision b8g_annexiiiom_en Organization and Methodology supervision b8i1_annexvbudgetglobal_en BUDGET supervision b8j1_annexvifif_en FIF supervision b8j3_annexvilefind_en LEF natural supervision b8j4_annexvilefcompany_en LEF company private supervision b8j5_annexvilefpublic_en LEF supervision b8o2_contract_simp_en supervision C: b8m2_evalgrid_global_en supervision b8o1_admingrid_simp_en supervision List of entities invited to submit the tender D: a14a_declaration_honour_procurement_en …

INVITATION TO TENDER FOR Supervision Read More »

Соопштение: Патот преку Галичица отворен за сообрајќај

Патот преку Галичица отворен за сообрајќај Јавната установа Национален парк Галичица и изведувачот на работите за реконструкција на патниот правец преку Галичица ја информираат јавноста дека од 14 август 2021 година (сабота) градежните активности за рекострукција на коловозот на регионалниот патен правец Р 2332 Царина – спој со Р 1301 Охрид – Свети Наум прекинуваат. …

Соопштение: Патот преку Галичица отворен за сообрајќај Read More »

Invitation to tender for Procurement of one electric combi minimum 8+1 seats and procurement of one utility electric vehicle with 5 seats for Resen Municipality

Questions and answers   A: c4a_invit_en Resen e.vechicles(2) c4b_itt_en Resen e vechicles ds2_contractnotice_simpl_en Resen e vehicles B: c4c_contract_en Resen LOT1 c4c_contract_en Resen LOT2 c4d_specialconditions_en Resen LOT1 c4d_specialconditions_en Resen LOT2 c4e_annexigc_en (1) c4f_annexiitechspeciiitechoffer_en Resen e-vehicles c4g_annexivfinoffer_en Resen e-vehicles c4h_perfguarantee_en Financial identification form Legal entity individual Legal entity private Legal entity public C: c4j_admingrid_en (1) c4k_evalgrid_en Resen …

Invitation to tender for Procurement of one electric combi minimum 8+1 seats and procurement of one utility electric vehicle with 5 seats for Resen Municipality Read More »

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување по Програмата Општинско-корисна работа

Се повикуваат сите евидентираните на работени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата Општинско-корисна работа, проект Продолжуване и надополнување на услуги за лица и деца со попреченост во Општина Ресен за работно ангажира со скратено работно време од 9 девет месеци заради стекнување на вештини и постепено вклучување на пазарот на труд, да …

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување по Програмата Општинско-корисна работа Read More »