Month: м.г

Invitation to tender Green Inter E Mobility

invitation Green Inter-e-Mobility CN1-SO2.1 -SC039 (09-1592-3)   A: b8o3_contractnotice_simp_en b8o4_invit_simp_en.Resen Com system b8o5_itt_simp_en Study for the ITIS and the Communication B: b8f_annexiitorglobal_en Resen com system.doc b8g_annexiiiom_en.doc Resen b8i1_annexvbudgetglobal_en.doc b8o2_contract_simp_en & Special conditions Resen com.system FIF Resen General conditions Resen key experts CV LEF (natural) Resen LEF Private Resen LEF Public Resen C: b8l_admingrid_en.doc REsen b8m2_evalgrid_globa …

Invitation to tender Green Inter E Mobility Read More »

Известување за јавна расправа

Се известуваат сите заинтересирани страни, дека на 15.09.2021 година (среда) со почеток во 10 часот, ќе се одржи онлајн јавна расправа за Нацрт извештајот за стратегиска оцена на животната средина за реализација на проект за инфраструктура за Државен пат А3, делница: Обиколница на Ресен, во должина од околу 9.2 км. Нацрт текстот на Проектната програма …

Известување за јавна расправа Read More »