Општина
Ресен

НОВОСТИ

Р Е Ш Е Н И Е за свикување на седница на Совет на Општина Ресен
23 јуни 2022
Повеќе
Јавен повик до евидентирани невработени лица
06 јуни 2022
Повеќе
СООПШТЕНИЕ
01 јуни 2022
Повеќе
Јавен повик за пријавување на штети од град
30 мај 2022
Повеќе
Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник по пат на интернет оглас
26 мај 2022
Повеќе
ПРИЈАВИ
ПРОБЛЕМ

ПРИЕМЕН ДЕН ДЕН ОД 10:00 ДО 13:00