ПОКАНА

ПОКАНА   Општина Ресен во рамките на проектот „Зајакнување на општинските совети – 2 фаза“ кој го реализираат Швајцарската Влада, Министерството за локална самоуправа, Програмата за развој на Обединети нации – УНДП и партнерските општините, почнува со реализација на  форуми во заедницата. Ни претставува посебна чест и задоволство да ве поканиме да учествувате на првата … Продолжи со читање ПОКАНА