Соопштенија


Свикана 37-та седница на Советот на Општина Ресен

» 13.09.2019

Свикана 37-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 20.09.2019 година (Петок) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


Свикана 35-та седница на Советот на Општина Ресен

» 20.08.2019

Свикана 35-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 27.08.2019 година (Вторник) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


Свикана 34-та седница на Советот на Општина Ресен

» 16.07.2019

Свикана 34-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 23.07.2019 година (Вторник) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РЕСЕН ПО СИНОЌЕШНАТА ВРЕМЕНСКА НЕПОГОДА ВО ДОЛНА ПРЕСПА

» 11.07.2019

На ден 11.07.2019 година во 16.00 часот Советот на Општина Ресен одржа Вонредна седница со единствена точка на дневен ред Информација во врска со природната непогода што ја зафати Преспа на ден 10.07.2019 година. Повеќе »


ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА РЕСЕН

» 24.06.2019

Во согласност со законот за заштита на населението од заразни болести, Ве известуваме дека во деновите 24.06.2019 г. (понеделник) и 25.06.2019 г. (вторник) ќе се спроведе ПРВА ФАЗА од теристичката (од земја) дезинсекција за уништување на комарците на територијата на Општина Ресен. Повеќе »

Следна