Информации


Бесплатен превоз до Отешево по повод манифестацијата „Запознај ја Преспа“


Почитувани сограѓани,


По повод манифестацијата „Запознај ја Преспа“,на 15.06.2019 (сабота) , општина Ресен обезбедува организиран  бесплатен превоз со за сите заинтересирани граѓани до “Lake View“- Отешево.

Термините за поаѓање се 19 часот и 30 минути и 20 часот и 15 минути од пред поранешен „КАМ“ Маркет (Стокомак).

За на 16.06.2019 (недела) слободниот превоз ќе биде организиран во 12 часот од пред поранешен „КАМ“ Маркет (Стокомак).