Информации


ТЕРИСТИЧКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА


Ве известуваме дека во деновите 05.09.2017(вторник) и 06.09.2017(Среда), екипи на Центарот за јавно здравје ќе ја спроведуваат ТРЕТАТА ФАЗА од теристичката(од земја) дезинсекција со цел уништување на комарците на територијата на Општина Ресен.

Ве известуваме дека во деновите 05.09.2017(вторник) и 06.09.2017(Среда), екипи на Центарот за јавно здравје ќе ја спроведуваат ТРЕТАТА ФАЗА од теристичката(од земја) дезинсекција со цел уништување на комарците на територијата на Општина Ресен.

трета фаза теристичка дезинсекција.doc