Информации


СООПШТЕНИЕ


СООПШТЕНИЕ

 

Се информираат граѓаните на Општина Ресен дека рокот за поднесување барања за настаната штета од земјотрес кој го зафати подрачјето на Општина Ресен во период Јули-Август  2017 година, завршува на 18.08.2017 година (петок) .

 

 

Со почит ,

 

ОПШТИНА  РЕСЕН