Информации


ОДЛУКА ЗА ИЗБОР ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 02/2017


Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник по пат на интерен оглас

.Прилог:

одлука 02.pdf