Информации


ОДЛУКА ЗА ИЗБОР ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 01/2017


Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник по пат на интерен оглас

.

Прилог:

одлука 01.pdf