Информации


меѓународен ден на лицата со инвалидитет


По повод одбележувањето на 3 – ти Декември, меѓународниот ден на лицата со


По повод одбележувањето на 3–ти Декември, меѓународниот ден на лицата со инвалидитет, Дневниот центар за лица со интелектуална или телесна попреченост Ресен, традиционално како и секоја година Ве поканува на заедничко дружење на ден 02.01.2016 год (петок).

          Дневниот Центар ќе биде отворен за сите заинтересирани граѓани од 11: 00 до  13:00 часот.