Почетна


ОТВОРЕНА ДОНАТОРСКА СМЕТКА ЗА ОШТЕТЕНИ ОД ПРИРОДНАТА НЕПОГОДА ВО ДОЛНА ПРЕСПА


Врз основа на Заклучокот донесен од Советот на Општина Ресен на 33 -та вонредна седница одржана на 11.07.2019 година

Врз основа на Заклучокот донесен од Советот на Општина Ресен на 33 -та вонредна седница одржана на 11.07.2019 година, Општина Ресен отвори донаторска сметка за прибирање на средства за оштетените од невремето кое ја зафати долна Преспа на 10.07.2019 година.
Сите физички и правни лица кои сакаат да донираат средства, тоа може да го направат на:

Општина Ресен - Сметка за елементарна непогода (донаторска сметка)

с/ка: 7600140754785А2
приходно конто 744311