Почетна


Ј А В Е Н П О В И К за пријавување на штети на земјоделски насади од ПОЖАР


Општина Ресен ги повикува граѓаните кои имаат материјални штети на земјоделски насади од пожарите кои се случија во месеците Јануари, Февруари, Март и Април 2019 година, да ги пријават во просториите на Општина Ресен.


На следниве линкови може да ги симнете Барањето и Изјавата за податоци, 


Барање за штета од пожар.doc


Изјава за давање на податоци.docx