Почетна


Покана за расчистување на диви депонии


Почитувани, по повод 15-ти Септември, светскиот ден на чистењето, општина Ресен Ве кани да земете директно учество во акцијата за расчистување на диви депонии која ќе се одвива на три локации.
Акцијата ќе се оддржи во Сабота 15.09.2018 година со почеток во 9 часот и 30 минути, место на собирање на заинтересираните е на платото пред општинската зграда.