Почетна


Свикана 37-та седница на Советот на Општина Ресен

» 13.09.2019

Свикана 37-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 20.09.2019 година (Петок) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


Грантова шема на АБД – Отворен повик за предлози за планински туризам

» 05.09.2019

Постојаната работна група за регионален рурален развој (SWG) во Југоисточна Европа во партнерство со Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) во рамките на проектот „Поддршка на економската диверзификација на руралните области во Југоисточна Европа (СЕДРА)“ го отвора повикот за предлози во рамките на грант шемата АБД за прекуграничните региони: Преспа “,„ Шара “и„ Проклетие-Бјесткет и Немуна “. Повеќе »


Свикана Свечена седница на Советот на Општина Ресен

» 04.09.2019

Свикана Свечена седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 11.09.2019 година (Среда) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


ОТВОРЕНА ДОНАТОРСКА СМЕТКА ЗА ОШТЕТЕНИ ОД ПРИРОДНАТА НЕПОГОДА ВО ДОЛНА ПРЕСПА

» 20.08.2019

Врз основа на Заклучокот донесен од Советот на Општина Ресен на 33 -та вонредна седница одржана на 11.07.2019 година Повеќе »


Свикана 35-та седница на Советот на Општина Ресен

» 20.08.2019

Свикана 35-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 27.08.2019 година (Вторник) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »

Следна