Почетна


Одбележан патронатот на училиштето „Димитар Влахов“ во село Љубојно


Со пригодна свеченост и богата културно уметничка програма на учениците под менторство на нивните наставници, во текот на вчерашниот ден, беше одбележан патронатот на училиштето „Димитар Влахов“ во село Љубојно.

На свеченоста покрај останатите гости, присуствуваше и градоначалникот на општина Ресен, Живко Гошаревски.