Почетна


Циклус едукација "Здраво дете"


Општина Ресен Ве известува дека 1то предавање за: "Аутистични нарушувања во детскиот развој" со предавање од г-ѓа Тања Зорчец, научен соработник на Универзитетската клиника за детски болести Скопје ќе се оддржи на ден 12.06.2018 година (Вторник) во големата сала на општина Ресен.

Општина Ресен Ве известува дека 1то предавање за: "Аутистични нарушувања во детскиот развој" со предавање од г-ѓа Тања Зорчец, научен соработник на Универзитетската клиника за детски болести Скопје ќе се оддржи на ден 12.06.2018 година (Вторник) во големата сала на општина Ресен.