Почетна


Воведена превозна линија Ресен - Стење - Ресен


Општина Ресен го дава следното известување за воведување на автобуска превозна линија на релација Ресен - Стење - Ресен

Место на поаѓање од Ресен е кај Спортската Сала / Ресторан Вито (прикажано на мапата)
Термини:
06:45 поаѓање од Ресен - 07:15 пристигнување во Стење (поаѓање од Стење накај Ресен, веднаш) - цела недела
11:00 поаѓање од Ресен - 11:30 минути пристигнување во Стење (поаѓање од Стење накај Ресен, веднаш) - цела недела