Почетна


ReLoAd инфо ден и обуки


Во текот на измината недела, на 14.03.2018 година беше одржан инфо денот по проектот ReLoAd , а на 15 и 16.03.2018 година беа одржани обуките за граѓанските организации по истиот проект.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: 4 people, people sitting, office, table, screen and indoor