Почетна


Божиќна честитка


Градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски им го честита Божиќ на сите православни верници


Почитувани граѓани на Ресен и Преспа!
Нека овој голем Христијански празник донесе мир, љубов, меѓусебно разбирање, почитување и просперитет во сите семејства.
За многу години!

Image may contain: 1 person, standing