Почетна


Подароци за дежурните служби во Општина Ресен


Градоначалникот на Општина Ресен, вечерва ги посети Полициската станица во Ресен, Територијалната противпижарна единица и Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом -Ресен, луѓето кои деноноќно се грижат за безбедността и здравјето на граѓаните од нашата општина.Со пригодни подароци, Гошаревски на вработените од овие институции им ја честита Новата 2018-та со желби за добро здравје, среќа и заеднички работни победи.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor