Почетна


Работна средба со г-ѓа Луиза Винтон


На покана на градоначалникот на Општина Ресен Живко Гошаревски, вчера во работна посета на општината беше г-ѓа Луиза Винтон, постојан преставник на УНДП во Македонија.На средбата, Гошаревски упати благодарност до г-ѓата Винтон и УНДП за долгогодишната подршка и интензивната соработка, со посебен нагласок на проекти од витално значење за заштитата на животната средина и Преспанското езеро, а подржани од УНДП. Од двете страни беше истакната подготвеноста соработката да се продолжи, со подигнување на нивото на соработка.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing