Почетна


ИЗГРАДЕНИ ТРИ НОВИ УЛИЦИ ВО РЕСЕН


Летната градежна офанзива на Општина Ресен продолжува. Во текот на денешниот ден се асфалтираа три нови улици, од кои еден крак на ул. ,,Јосиф Јософовски" во должина од 120 метри, како и два краци на ул. ,,Мите Трајчевски" во должина од 80 метри.
И во наредните денови ке продолжи асфалтирањето на уште десетина нови локални патишта и улици, чија изградба се врши со средства од буџетот на Општина Ресен.

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: tree, house, sky, plant and outdoorImage may contain: outdoor