Почетна


ТЕРИСТИЧКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА


Ве известуваме дека во деновите 27.06.2017(вторник) и 28.06.2017(Среда), екипи на Центарот за јавно здравје ќе ја спроведуваат ПРВАТА ФАЗА од теристичката(од земја) дезинсекција со цел уништување на комарците на територијата на Општина Ресен.прилог:


Теристичка Дезинсекција Прва Фаза.doc